Le Talafaasolopito o Shandong Yunlong

Le Talafaasolopito o Shandong Yunlong

Le Talafaasolopito o Shandong Yunlong

"Pau lava le faʻatonuga mo aʻu e suʻe ai se paaga e tolu upu, "ia avea ma oʻu faiaoga", o lona uiga, e tatau ona avea o ia ma oʻu faiaoga."Faaalia e Jason Liu.

E talitonu Jason Liu o le mafai ona aoina taleni sili mai soʻo se ituaiga o olaga e faʻatasi ai ma Shandong Yunlong, faʻaopoopo i se faʻamoemoe tele masani, o le vaega lona lua o le faʻaalia o le mamanu o le Ofisa Sili o Pulega.I le faaupuga a le tagata lautele, pe o lelei le tufatufaina o mea e fiafia i ai, ma pe mafai e le Ofisa Sili o Pulega ona tumau i le fuafuaga ma mafaufau lelei.

0M6A7327

Faaalia e Mr. Deng e iai le talosaga a Jason Liu.A talanoa o ia e uiga i le mea o loʻo manaʻo le kamupani e fai, o le a ia aʻafia uma paaga ma faʻatumu tagata uma i se lagona faanatinati e faʻataʻitaʻi.

O Jason Liu e 37-tausaga le matua o loʻo i ai se lagona malosi o le tala faʻasolopito mai se augatupulaga o Saina autobots.Na ia molimauina le manuia o le tala faasolopito o le tulaʻi mai o oloa a Saina, ma na maligi ona loimata i le tulaʻi mai o Made-in-China.

O Jason Liu na fa'au'u mai le Kolisi o Inisinia Ta'avale a le Iunivesite o Jilin ma o ia o se fa'ata'ita'i ta'avale ma lona tomai i le vasega fa'asaienisi.Mai le BJ40 a Wu Jing i le ata tifaga “Wolf Warriors 2″ i le taavale toso Hongqi, o le tele o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa i Saina i tausaga talu ai na tusia e Jason Liu.E le gata i lea, o le ae le masani i le isi uila na ia mamanuina: e leai se filifili, leai se fefe i paʻu paʻu, ma o le Mobike e leai se tausiga e mafai ona tausia i fafo mo le fa tausaga i le matagi ma timuga.

E pei o le tele o tagata fai taavale, o le miti muamua a Jason Liu o le fatuina lea o lana lava taʻavale sili.Aʻo leʻi faʻauʻu mai le iunivesite, na ia lesitalaina se faʻailoga mo lana miti: WANG-o lona uiga o We Are National Glory, "le malamalama o oloa a le atunuʻu".

drtg

Ae ina ua uma ona fesootai ma le alamanuia mo se taimi umi, na iloa ai e Jason Liu o supercars ua leva ona avea ma se alofa mo tagata fai taavale i le seneturi talu ai.O taavale i aso nei ua avea ma oloa mo tagata lautele, ua le toe tulituliloaina le maualuga o le saoasaoa.O le liliu atu o ona mata i le lalolagi, ua oo mai le suiga o taavale fou malosi, o lea na ia liliu ai lana miti o le faia o taavale i se isi itu.

I le aso 8 o Tesema, 2018, na lesitalaina ma faatuina ai Shandong Yunlong.O le igoa o le kamupani e sau mai lona tama o Yunlong.O ia o se faifaatoaga i Weifang, Shandong.Sa avea o ia ma fitafita taʻavale i Xinjiang a o tautua i le vaegaʻau.E malosi lona fiafia ma taleni mo taavale ma masini.O lenei fiafia na mulimuli ane pasi atu ia Jason Liu, na mafai ai ona ia fuafuaina le fausiaina o taavale i lona olaga talu mai lona laitiiti.

O Shandong Yunlong o le igoa muamua o taavale a Saina e faaigoa i se tagata.“Ina ua faamauina le igoa o le kamupani, sa matua faagaeetia lava lo’u tama.Ae o le mea lea e una’ia ai i matou e aua ne’i o matou fa’alavelave, ne’i otegia e tagata lou tama i aso uma.”

Lua tausaga mulimuli ane, na fa'aalia ai le pikiapu eletise maualalo a Kering mo le maketi o le itumalo."Na ou faia se pikiapu eletise aua na ou iloa e leai sau tomai faʻatupeina i lena taimi."I le avea ai o se tagata fai taavale, na iloa e Jason Liu o le pisinisi o taavale e maualuga tele le faavae o tupe faavae.Afai e manaʻo o ia e faʻaaoga tupe faʻaalu maualalo e avea ma kamupani taʻavale tele e mafai ona suia ai le lalolagi, na te lagona e tatau ona ia amata i se vaega e leʻi faʻalogo i ai ma fausia se mea faigaluega fou e mafai ona suia ai le tulaga. sootaga gaosiga.

I Shandong Yunlong's uluai faʻasalalauga mea, eletise eletise na faʻamatalaina o meafaigaluega gaosiga i le maketi o le itumalo.O le au fa'atatau o le aufaipisinisi o lo'o galulue malosi i le tele o itumalo ma nu'u i tua ma mana'omia ni auala talafeagai o felauaiga.O Shandong Yunlong na vave faʻalauteleina ana auala tufatufa i le atunuʻu atoa, ulufale atu i fafo, ma faʻatau atu i atunuu e 29.

“Na matou iloa o lenei pikiapu eletise ua foia ai le faafitauli o faifaatoaga Amerika, ae e leʻi foia ai le faafitauli o faifaatoaga Saina.”Ua fuga mai le puipui i fafo o le puipui, ma ua iloa ai e le pikiapu eletise a Kering le uluai vaaiga a le kamupani i le maketi i Amerika, o loo galue i faatoaga ma nuu i tua.Galuega fa'ato'aga, toso oloa.Ona o lona laʻititi, o taʻavale mai Saina na oʻo lava ina tuli ese loli masani a Amerika ma faʻaaogaina e fai ma palau i malae vaalele.

Ina ua uma ona vaai i talanoaga fiafia i luga o le Initoneti e uiga i le auala e "faanatina" se pikiapu eletise mai Saina, na resitalaina ai e Shandong Yunlong se kamupani i le Iunaite Setete ma agai atu e faatuina ana lava auala faatau.Faaalia e Jason Liu, o le a faasolosolo malie lava ona maua e le kamupani tupe maua e ala i le auina atu i fafo o pikiapu eletise.Ae sa ia le naunau lava e iloa lona uluai manatu.

I le faaiuga o le 2019, na amata ai ona fuafuaina se mamanu mo Kaiyun i le mafaufau o Jason Liu.E faʻafefea ona fatuina se "mea fou" i totonu o le fanua o taavale faʻatau i lalo o le manatu o le tau o le faʻaaogaina e le tagata e faʻaaogaina e tumau pea le le suia, ma tuʻuina atu se faʻaogaina atoatoa o le faʻaogaina o le "meafaigaluega atamai + faiga + auaunaga".

Mo Shandong Yunlong, o se 'au fou lenei, o se fa'ata'ita'iga pisinisi fou, ma se oloa fou.

"Aisea ua ou popole ai i le auala sili ona faigata, aua e na o lenei auala e mafai ona suia ai le sootaga o le gaosiga, e mafai ona suia le lalolagi, ma le toe faia laʻu galuega i le mamanuina o se taavale."Fai mai Jason Liu.


Taimi meli: Aukuso-13-2021