Shandong Yunlong O le a amataina se Malaga Fou

Shandong Yunlong O le a amataina se Malaga Fou

Shandong Yunlong O le a amataina se Malaga Fou

I le taimi o le faʻamaʻi COVID-19, na ave ai e Jason Liu ma ana paaga le pikiapu eletise EEC e fesoasoani i le momoliina vave ma sapalai.Ina ua uma ona iloa o le taavale eletise o loʻo i ai e leʻi faigofie ona faʻaoga, o le manatu o le fausiaina o se taʻavale eletise atamai ma le suia o le faʻasalalauga faʻasalalau na amata ona tupu aʻe i le mafaufau o Jason Liu.

O le mea moni, o le le lava o femalagaiga talafeagai ua na o se vaega o le tulaga pagatia o pisinisi faʻaalia.O le le lelei ma le le atoatoa o le tufatufaina atu o le pito i tua ua mafua ai le tuputupu ae o le malosi o le kilivaina e le mafai ona o gatasi ma le tulai mai o manaoga.O le fa'alavelave moni lea i lenei pisinisi.

saf

E tusa ai ma faʻamatalaga mai le State Post Bureau, ua maeʻa e Saina le 83.36 piliona faʻasalalau faʻasalalau i le 2020, ma o le aofaʻi o poloaiga ua faʻateleina i le 108.2% faʻatusatusa i le 40.06 piliona i le 2017. O loʻo faʻaauau pea le tuputupu aʻe.I le afa muamua o lenei tausaga, ua oʻo atu i le 50 piliona le aofaʻi o pisinisi faʻasalalau a le atunuʻu-i le faʻatusatusaga a le Ofisa o Meli a le Setete, o lenei fuainumera e 45% maualuga atu nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

E le na'o se fa'afitauli o lo'o feagai ma Saina.Ua a'afia i le fa'ama'i, fa'atauga e-pisinisi ma fa'atauga e ave i fafo ua fa'atosina vave ai le fa'atupulaia i le lalolagi atoa.Ae e tusa lava po o le a Europa, Amerika poʻo Asia i Sautesasae, e ese mai i le faʻafaigaluegaina o le tele o tagata tiliva, e leʻi maua e le lalolagi se auala aoga e taulimaina ai.

I le manatu o Jason Liu, ina ia foia lea fa’afitauli, e na’o auala fa’asaienisi ma fa’atekonolosi e mafai ona fa’aogaina e fa’aleleia atili ai le lelei o le tu’uina atu o avefe’au.O lenei mea e manaʻomia ai le faʻatonuina ma le faʻamaopoopoina o le maila mulimuli o le tuʻuina atu, ae o faʻamatalaga e mafai ona iloa e le o iloa poʻo fea e maua ai.

zfd

“A va'ava'ai atu i pisinisi fa'asalalau i lona atoaga, o le a e iloa ai, mai le fa'atauga o ogalaau i le teuina ma le fa'asalalauina, e o'o atu i le fe'au fa'asalalau lava ia, ua o'o i se tulaga maualuga le tulaga o le numera.Ae na ona toe foʻi i le tulaga muamua i le maila mulimuli.”Jason Liu I luga o le ea, o se "V" na tusia mo le malo fai pisinisi."O manaʻoga o faʻamaumauga faʻapitoa mo le lelei o le tagata, mautu, ma le faʻatonutonuina o loʻo faʻatatau uma i manaʻoga mo le numera, lea ua matua iloga."

Shandong Yunlong ua faʻatuina se taʻiala fou: o le faʻafouina o le telefoni feaveaʻi gafatia i totonu o le taulaga.

Ia Aperila 2020, na amata ai e Shandong Yunlong lana lava pisinisi ma faatuina Shandong Yunlong Home Delivery, e taʻua foi o Chaohui Delivery.Na galulue fa'atasi ma le tele o mea'ai fou e-pisinisi ma supamaketi fa'avae e fa'ata'ita'i ai le tu'uina atu o maila mulimuli.O le kamupani fou na faʻapipiʻiina se malutaga filifili malulu e mafai ona iloa atoatoa le pulea o le vevela i luga o le faavae o Shandong YunlongEEC pikiapu eletise.I le taimi lava e tasi, na faʻapipiʻiina ai foʻi masini eletise e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga e pei o le mataʻituina ma le vave lapatai ma le puleaina o le malosi.

O lenei suʻega vai e mafai ona vaʻaia o se faʻamaoniga o le taʻiala a Shandong Yunlong.I le tasi itu, o le malamalama i manaoga moni o le maketi, ma i le isi itu, o le "laa i luga o le lua" e malamalama ai po o fea galuega ma mamanu e le aoga i le itu o le fuafuaga a le kamupani.“Mo se fa’ata’ita’iga, e le mana’omia ona lapo’a tele le pusa uta, a fa’apea e pei o le ave o le Iveco e tiliva ai mea’ai.E leai se tasi e lagona le valea.”Na faailoa atu e Jason Liu.

dfg

Aisea ua i ai se faaletonu tele i le tulaga gafatia o le logistics system, o le manatu o Jason Liu, o le autu lava o le leai o ni fofo talafeagai i luga o meafaigaluega.E pei lava o le Mobike i lena taimi, e fai ai le faasoa, e tatau ona i ai muamua sau meafaigaluega talafeagai mo le faasoaina, ona mafaufau lea i le faiga ma le faagaoioiga.O le numera o logistics terminal e le mafai ona iloa, o le mafuaaga autu o le le lava o mea fou i meafaigaluega.

O lea la, e fa'afefea ona foia e Shandong Yunlong lenei tulaga tiga o pisinisi ua leva ona tu i luga o le "smart hardware + system + service"?

Na fa'aalia e Jason Liu o Shandong Yunlong o le a fa'alauiloa se ta'avale eletise fa'atau pisinisi e fa'atatau i fa'atauga fa'amau.I tulaga o le saogalemu, e tatau ona fetaui ma tulaga o taavale afi eletise, ma i tulaga o le fetuutuunai, e tatau ona fetaui ma tulaga o taavale eletise e tolu-uila.O ta'avale eletise fa'apisinisi e iai fo'i galuega a le IoT, e iai le agava'a e fa'apipi'i ma la'uina fa'amaumauga, ma e fa'atatau i le vaavaaiga.

E mafai e le faiga pito i tua ona fa'afetaui mana'oga o fa'agaioiga fa'atekinolosi 'ese'ese ma 'au'aunaga fa'atasi ma ia.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona tuʻuina atu se galuega e pulea ai le vevela i totonu o se pusa e ave i fafo;o se atigipusa mo felauaiga uaina mumu e tatau ona i ai se galuega e pulea ai le susu.

Shandong Yunlong fa'amoemoe e fa'aoga lenei ta'avale eletise fa'atau pisinisi e suitulaga ai le ta'avale eletise fa'aalia e tolu-uila, e fesoasoani ai i le avefe'au e fo'ia le saogalemu o ta'avale eletise, fa'apea fo'i ma le fa'amaasiasi masani ma le leai o se mamalu i le matagi ma timuga."E tatau ona tatou faʻatagaina le uso avefeʻau, faʻatasi ai ma le faʻamanuiaga o tekinolosi maualuga, e galue ma le mamalu, saogalemu ma le mamalu."

Mai le faʻatinoga o le osofaʻiga faʻaititia o le dimensionality, o le tau e le faʻateleina ai le tau faʻaoga a le tagata faʻaoga."O le averesi o le tau o tagata faʻaoga mo le tolu taamilosaga o taavale eletise e tusa ma ni nai selau tala i le masina, ma e tatau ona tatou i ai i lenei tulaga."Na faailoa mai e Zhao Caixia.O lona uiga o le a avea lea ma se ta'avale eletise fa'amatalaga fa'amatalaga taugofie.O le mea lea, e mafai foi ona malamalama o Shandong Yunlong na fuafua e faʻaaoga le "Xiaomi" faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu ai le "smart hardware + system + service" tuʻufaʻatasia faʻaogaina atoa faʻaogaina fofo logistics, ma faʻaogaina le IoT faʻatau eletise eletise faʻatau e faʻaititia le dimensionality e sui ai le lua. po'o le tolu ta'amilosaga o ta'avale eletise mea faigaluega maualalo, fa'atopetope ona maua le suiga tele.

O le faʻataʻitaʻiga "Xiaomi" iinei o lona uiga: muamua lava, e tatau ona maualuga, saogalemu ma sili atu ona lelei, ma faʻafetaui manaʻoga o le tuʻuina atu o le maila mulimuli.O le lona lua o le faʻatinoina o tau maualuga, e ala i auala faʻapitoa e faʻaitiitia ai tau ma faʻateleina le lelei.O le lona tolu o foliga lelei, ina ia mafai e tagata uma ona fiafia i le olaga matagofie e aumaia e tekinolosi.

O telefoni fe'avea'i Xiaomi na fa'ato'ilaloina toetoe lava o telefoni fa'asese uma i luga o le maketi e ala i le fa'alagolago i le fa'atinoina o tau maualuga, ma aumaia ai suiga fa'alelalolagi i le malae telefoni feavea'i a Saina.

"O le a matou toe faʻamalamalamaina le mea o se oloa faʻatekonolosi maualuga ma lelei faʻaiʻuga.E tatau ona matou taʻu atu i tagata faʻaoga e aunoa ma le IoT galuega ma pulega numera, e le o se taʻavale eletise faʻaiʻuga.Fai mai Jason Liu.

O le fa'aitiitia o tau ma le fa'atupuina o le fa'aleleia e i'u lava ina fa'apupulaina i tekonolosi.Ua lipotia mai o le taavale eletise fou o le a faʻaaogaina mea fesoasoani i luga o le supercar e fai ai le taavale eletise i ni modules.O lona uiga afai e masalo ma fa'aleagaina le ta'avale eletise fa'aalia, e mafai ona sui vave le module e pei o le toe fa'aleleia o le telefoni fe'avea'i.

E ala i lenei auala faʻapitoa, o Shandong Yunlong o loʻo toe faʻaleleia uma vaega autu o le taʻavale eletise eletise i le lumanaʻi."Iinei, mai tekinolosi, vaega autu i vaega o meafaigaluega atamai i faiga, o le a fausia uma e Shandong Yunlong."Jason Liu Fai.

O loʻo malamalama o le a faʻasalalau le taʻavale eletise atamai a Shandong Yunlong i lenei tausaga, ma o loʻo faʻatautaia nei suʻega faʻatusatusa ma le vaaiga.Ole vaaiga ole su'ega e aofia ai le B-end, C-end, ma le G-end.

E ui e le o maua ni fa’amatalaga auiliili i le aofa’i o ta’avale eletise e ta’i tolu uili ona o le fenumiai o le pulega, ae tusa ai ma le valo’aga a Jason Liu, e fitu pe valu miliona le maketi i totonu o le atunu’u.O lo'o fuafua Shandong Yunlong e fausia fa'atasi ma le malo i totonu o le tolu tausaga e fa'aleleia uma ta'avale eletise i totonu o 'a'ai autu o Saina, e aofia ai le 4 'a'ai muamua, 15 'a'ai fa'amuamua, ma le 30 'a'ai lona lua.

Ae ui i lea, o le mamanu o le taavale eletise fou a Shandong Yunlong o loʻo i ai pea i se tulaga faalilolilo."O le taavale eletise fou e le o se pikiapu eletise EEC ma se pusa uta i tua.O se mamanu sili ona mata'utia.E mautinoa lava o le a feula ai ou mata pe a aliali mai i luga o le auala.”Na tuua e Jason Liu se masalosaloga.

I se tasi aso i le lumanaʻi, o le a e vaʻai ai i tagata avefeʻau o loʻo aveina taʻavale eletise malulu i le va o taulaga.O Shandong Yunlong o le a amata ai se faʻaleleia o taua mo le taʻavale i le taulaga.

"O le a le mea ua suia i lenei lalolagi ona o lou taunuu mai, ma le mea ua leiloa ona o lou alu ese."O se fuaiupu lea e fiafia tele i ai Jason Liu ma ua uma ona faataitai, ma atonu e sili atu le sui o lenei vaega o le aufaipisinisi ua toe amata i miti.Manatu i le taimi nei.

Mo i latou, o se malaga fou ua faatoa amata.


Taimi meli: Aukuso-17-2021