EVLOMO ma Rojana o le a fa'aagaga le $1B e fausia ai se fale maa 8GWh mo le EEC Electric Carsin Thailand.

EVLOMO ma Rojana o le a fa'aagaga le $1B e fausia ai se fale maa 8GWh mo le EEC Electric Carsin Thailand.

EVLOMO ma Rojana o le a fa'aagaga le $1B e fausia ai se fale maa 8GWh mo le EEC Electric Carsin Thailand.

Aiga »Ta'avale Fa'aeletise (EV)» EVLOMO ma Rojana o le a fa'aagaga le $1B e fausia ai se fale ma'a 8GWh i Taialani.
EVLOMO Inc. ma Rojana Industrial Park Public Co. Ltd o le a fausia se fale ma'a lithium 8GWh i Thailand's Eastern Economic Corridor (EEC).
EVLOMO Inc. ma Rojana Industrial Park Public Co. Ltd o le a fausia se fale ma'a lithium 8GWh i Thailand's Eastern Economic Corridor (EEC).O kamupani e lua o le a faʻafaigaluegaina le aofaʻi o le US $ 1.06 piliona e ala i se pisinisi fou faʻatasi, lea o le a umia e Rojana le 55% o sea, ae o le 45% o loʻo totoe o le a umia e le EVLOMO.
O le fale gaosi maa o loʻo i totonu o le fale gaosi meamata o Nong Yai, Chonburi, Thailand.O loʻo faʻamoemoeina e fausia ai le sili atu i le 3,000 galuega fou ma aumai le tekonolosi manaʻomia i Thailand, aua o le faʻalagolago o le tagata lava ia o le gaosiga o maa e taua tele i le atinaʻeina o le atunuʻu i le lumanaʻi o le lumanaʻi.
O lenei felagolagomai e tu'ufa'atasia ai Rojana ma EVLOMO e fa'atupu fa'atasi ma gaosia ma'a fa'atekonolosi.O le fale maa e faʻamoemoe e liliu Lang Ai e avea ma taʻavale eletise i Thailand ma le ASEAN.
O vaega faʻapitoa o le poloketi o le a taʻitaʻia e Dr. Qiyong Li ma Dr. Xu, o le a aumaia le tekonolosi sili ona maualuga e mamanuina ma gaosia maa lithium i Thailand.
O Dr. Qiyong Li, sa avea muamua ma Sui Peresetene o LG Chem Battery R & D, e sili atu nai lo le 20 tausaga o le poto masani i le gaosiga ma le puleaina o maʻa lithium-ion / lithium-ion polymer batteries, lomia 36 pepa i nusipepa faavaomalo, e 29 pateni faʻatagaina, ma talosaga pateni e 13 (i lalo o le iloiloga).
O Dr. Xu e nafa ma mea fou, atina'e tekonolosi fou ma talosaga fou oloa mo se tasi o kamupani gaosi ma'a tetele e tolu i le lalolagi.E 70 ana pateni fou ma lomia le silia ma le 20 pepa a'oga.
I le vaega muamua, o le a faʻaalu e itu e lua le US $ 143 miliona e fausia ai se fale 1GWh i totonu ole 18 i le 24 masina.O loʻo faʻamoemoe e malepe le eleele i le 2021.
O nei maa o le a faʻaaogaina i uila faʻaeletise, pasi, taavale mamafa, taʻavale lua, ma fofo e teu ai le malosi i Thailand ma maketi i fafo.
“E fa’afetaia EVLOMO e galulue fa’atasi ma Rojana.I le tulaga o tekinolosi faʻaonaponei taʻavale eletise, EVLOMO o loʻo faʻamoemoe o lenei felagolagomaʻi o se tasi o taimi e le mafaagaloina e faʻalauiloa ai le faʻaaogaina o taavale eletise i Thailand ma ASEAN maketi, "o le tala lea a le Pule Sili Nicole Wu.
“O lenei tupe fa'afaigaluega o le a faia se sao i le toe fa'afouina o pisinisi ta'avale eletise a Thailand.Matou te tulimatai atu i Taialani e avea ma nofoaga tutotonu mo le R & D, gaosiga ma le faʻaaogaina o le teuina o le malosi ma le eletise eletise eletise i Asia i Sautesasae, "o le tala lea a Dr. Kanit Sangsubhan, Failautusi Aoao o le Eastern Economic Corridor (EEC) Office .
O Direk Vinichbutr, Peresitene o Rojana Industrial Park, na faapea mai: “O le suiga o taavale eletise ua sosolo ai le atunuu, ma ua matou matua fiafia lava e avea ma vaega o lenei suiga.O le galulue fa'atasi ma EVLOMO o le a mafai ai ona matou tu'uina atu oloa fa'atauva i le lalolagi atoa.Matou te tulimatai atu i se malosi ma fua mai.Asosi.”


Taimi meli: Iul-19-2021