E fa'amaonia e le EEC ta'avale la'u uta e mafai ona sui ai veni penisini mo tiliva i maila mulimuli

E fa'amaonia e le EEC ta'avale la'u uta e mafai ona sui ai veni penisini mo tiliva i maila mulimuli

E fa'amaonia e le EEC ta'avale la'u uta e mafai ona sui ai veni penisini mo tiliva i maila mulimuli

O se "galu" a EU EEC eletise eletise Pickup Trucks e mafai ona suitulaga i van i aai o Peretania, na fai mai ai le Matagaluega mo Felauaiga.

O ta'avale pa'epa'e pa'epa'e tiso e fa'ao'o atu e ono foliga e matua'i ese lava i le lumana'i pe a uma ona fa'ailoa mai e le malo "fuafuaga e toe fa'aleleia ai tiliva mai maila mulimuli".

图片1

O le si'itia o fa'atauga i luga o le initaneti ua mafua ai le si'itia o le aofa'i o lori i luga o alatele i Peretania, fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o lorry traffic i le 4.7% i le 2016, ma le 4 miliona va'a pasese i luga o le auala.

Nai lo o ta'avale afi tiso e ave ai maila, o le Matagaluega o Felauaiga (Dft) e va'ava'ai i le fa'atinoina o se galu o "vans eletise, quads ma micro-vehicles" e momoli ai oloa i maila mulimuli i le taulaga.

Fai mai le matagaluega o femalagaiga a Siamani, o le a manaʻomia ai "suiga taua i le taimi nei o le tufatufaina o oloa", ona o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei o le tuʻuina atu lea o afifi mai faleteuoloa tetele i fafo atu o le taulaga e le talafeagai mo taʻavale eletise laiti.

I le vala'au atu i alamanuia e tu'uina atu fa'amaoniga, o lo'o fesiligia e le matagaluega o femalaga'iga a Siamani pe fa'apefea ona sui ta'avale masani i le eletise e mafai ona fesoasoani i le malo e ausia ana fa'amoemoega lelei o le ea.E mafai e pisinisi ma tagata ta'ito'atasi ona fautua pe fa'afefea ona fesoasoani fa'amalosi i kamupani e o'o ese mai ta'avale masani, pe fa'afefea ona fesoasoani 'a'ai ma "nofoaga tu'ufa'atasi" e fa'aleleia atili ai le fa'aleleia atili o le fa'aogaina o mea tau fa'atauga ma isi fa'alavelave e ono feagai ma nei talosaga.

"O le matou maila mulimuli e manaʻomia ai faʻamaoniga ma le lumanaʻi o le feʻaveaʻi e manaʻomia ai faʻamaoniga, faʻailogaina se vaega i a matou taumafaiga e faʻaoga lelei nei avanoa faʻafefe."

图片2


Taimi meli: Me-11-2022